Tjänster

Hur vi hjälper dig!

Vi hjälper dig med tjänster inom alla delar av dina digitala projekt. Behöver du en strategisk partner med erfarenhet av management, systemutveckling eller tillväxt? Oavsett om du önskar vägledning från ett identifierat behov till färdig produkt eller söker systemutvecklare i toppklass finns NetConsult här för dig.

Strategisk Partner

Behöver ni hjälp att digitalisera er verksamhet? Tillsammans hittar vi nya affärsmöjligheter som låter er ta steget in i framtiden. Vi gör en strategisk genomlysning av hela verksamheten för att förstå era utmaningar. Med expertis inom system och applikationer kan vårt management-team vägleda er genom kommande trender och förändringar. Har ni identifierat ett behov? Vi hjälper er vidare genom att ta fram kravspecifikation till era mål och visioner.

Läs om vår värdeskapande arbetsprocess.

Tillväxt / Growth

Att driva tillväxt kräver insikter! Genom innovation, data och analys kan er verksamhet optimeras. Det innefattar alla delar i er verksamhet, från ledning till marknad, sälj, IT och produktutveckling. Vi vet att kraften i tillväxt kommer från att mäta, analysera, agera och skala upp i en återkommande process. Våra kunder lyckas genom att vi förstår de övergripande affärsmålen, säkerställer KPI:er och synliggör målgrupperna, optimerar kundresan samt anpassar kommunikation, produkt och tjänst.

Här bjuder vi på insikter! Gå till Growth Insights

CX / UX

På NetConsult ser vi helheten av en upplevelse och hur den används av människor. En fantastisk kund-/användarupplevelse kan vara det som utmärker er från konkurrenterna. Vi hjälper er att göra det logiskt, enkelt och intuitivt för dina användare att använda eller köpa era produkter och tjänster. Detta innebär att er verksamhet får bättre konvertering och ökad kundnöjdhet.

Vad är UX-design?

Genvägen till snabba resultat med vår CX-analys

Integration

NetConsult har en lång erfarenhet av integrationer mellan affärssystem och andra stödjande IT-system. Det finns inget IT-projekt som inte är ett integrationsprojekt. Kommunikation mellan olika system ger möjligheten till “Best of Breed” där ni kan plocka russinen ur kakan för att skapa den bästa möjliga produkten. Det är också ett av de teknikområden som måste hanteras för att nyttja potentialen kring digitalisering.

E-Handel

Vi har stor erfarenhet av att starta upp och genomföra framgångsrika projekt inom B2B och B2C. NetConsult arbetar agilt och är plattformsoberoende. Vi arbetar aktivt med de ledande plattformarna såsom; Shopify, Brink Commerce och Magento och även skräddarsydda lösningar. Med oss som partner kan ni känna tryggheten i en leverantör som arbetar för att ni ska nå framgång.

Drift & Förvaltning

Vi är AWS-partner med certifierade utvecklare och projektledare. Med stor erfarenhet av att bygga, förvalta och vidareutveckla omfattande lösningar inom AWS kan vi hjälpa er med både små och stora miljöer. Molnlagring är en viktig del som måste fungera sömlöst i er organisation. Vi hjälper till att vidareutveckla och förbättra befintlig arkitektur eller bygga er nya infrastruktur. Genom att säkra automatiserade processer förenklar vi det komplexa och driver effektivt affärsvärde för dig som kund.

Ring oss på 031-761 00 00

Eller boka ett möte direkt med en av våra säljare: